Офис:
гр. Бургас
ул. "Сан Стефано" №129
тел. 056 81 22 15
тел/факс 056 81 22 16
http://www.atagen91.com
web mail: atagen91@atagen91.com

За нас

“АТАГЕН 91” ЕООД търговска фирма , регистрирана през 2003 г. основната дейност на дружеството е търговия и дистрибуция на широка гама строителни, бояджийски, изолационни, В и К, ръчни и електро инструменти, крепежни елементи, електро и други материали. Фирмата е приемник и резултат от развитието на ЕТ “Атаген – К. Атанасов”, основана през 1991 г. и с наложени трайни пазарни позиции.
Разполагаме с изградена мрежа от 4 магазина и един търговски склад.

Фирмената ни политика е насочена изцяло към предлагане на най-доброто съотношение между качество и цена, при обхващане на възможно най-голямо разнообразие от стоки. Основен приоритет за нас е да предложим качествено и професионално обслужване на нашите клиенти.

През годините сме спечелили доверието и изградили надежно партньорство с редица фирми вносители и производители на доказано качествени продукти, наложили своите марки като еталон за качество.
“АТАГЕН 91” ЕООД е официален представител и дистрибутор на "Антарес" ООД, "Мегахим" ООД, "Ден Бравен България" ЕООД, "Мауер Локинг Системс"ООД, "Франс Инвестисман" ООД, "SISO" LTD, "Дорма Балкан" ООД и други.
Екипът от над 80 служители работещи в “АТАГЕН 91” ЕООД е изграден, както от специалисти с дългогодишен опит в областта на търговията, така и от млади, перспективни и амбициозни хора със сериозен интелектуален и технически потенциал.